VHC/VIDARS VENNER STØTTER HÅNDBOLDUNGDOMMEN I VANLØSE

VHC/Vidar er en breddeklub med et sprudlende fællesskab og med plads til alle.

Det ønsker vi i VHC/Vidars Venner at bakke op om. Vi er en støtteforening, der har til formål at støtte klubbens ungdomsafdeling, og vores indtægter går ubeskåret til ungdomsarbejdet i klubben. Det sker primært ved at bidrage til at nedsætte (og i enkelte tilfælde helt fjerne) deltagergebyret til de årlige stævner, så alle har mulighed for at deltage – uanset økonomi. Vi synes, alle børn skal have mulighed for at være med.

Indtægterne kommer fra arrangementer, primært julekalendersalg, men i år også “sommerbanko” i cafeteriet – en gammel klubtradition vi genopliver, og som I godt kan glæde jer til. Det betyder, at vi hvert år lægger store kræfter i at indsamle gevinster til disse arrangementer. Vores arbejde hviler udelukkende på frivillige kræfter. Vi er allerede en lille gruppe forældre, men vi kunne godt bruge flere hænder.

Og så fungerer vi ikke uden de kontingenter, som vores støtter indbetaler til VHC/Vidars Venner. Det er frivilligt – og således ud over klubkontingentet – men det koster kun 100 kr. om året.

Indbetaling kan ske via:

MobilePay: 27037

Konto: 5330 0000244435

VIGTIGT – Info til os, når du betaler! Skriv venligst i kommentarfeltet: Dit barns navn og navn på det hold, barnet spiller på, samt dit mobilnummer. Ex.: “Uffe – U12D – 28282828”.

Er du seniorspiller bedes du blot skrive dit mobilnummer i teksten.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil bakke op – og vi vil hilse alle interesserede velkommen i vores lille flok, som mødes 5-6 gange årligt i klubbens cafeteria, og hvor man bidrager med det, man nu engang har tid og mulighed for.

 

Ønsker du at være med i Vennerne, eller har du ideer til indsatser, der kan skaffe penge til det gode formål, kan du kontakte os på venner@vhc-vidar.dk