Ungdom

I vores ungdomsafdeling lægger vi vægt på venskab og håndboldglæde. Vi bestræber os på, at udvikle børn og unges evner i håndbolden og tilpasser træningen efter deres fysiske og motoriske formåen. Hvert forår og efterår tager vi til weekendstævner, der er med til at opbygge holdenes sammenhold og skaber venskaber for livet.

Læs mere om ungdommen i vores Velkomstfolder eller klik på den relevante årgang i menuen.

Trille trolle

Trille Trolle er et træningstilbud til U5 (2-5 år), hvor forældre/bedsteforældre er med børnene på gulvet.

U6-U8 mix

Vi har fokus på leg og sjov med bolden. På den måde får vi indført de mindste spillere i klubben i håndboldens grundlæggende elementer.

U9-U11 drenge

U9, U10 og U11 drengene er en sjov gruppe børn, som elsker at spille håndbold sammen. De hjælper hinanden på tværs af alder

U9-U11 piger

U9, U10 & U11 pige trup er fyldt med skønne, sjove & søde piger, der er vilde med håndbold. Alle er velkommen uanset niveau.

U13 Drenge

U13 drengeholdet består af en masse søde & friske drenge. Alle er velkommen uanset om du er øvet eller begynder.

U13 Piger

U13 piger består af nogle virkelig søde piger, som er vilde med håndbold. Alle er velkommen uanset niveau.

U15 piger

Vi har i øjeblikket ikke nok spillere til at danne et hold, men hvis du gerne vil i gang, er du meget velkommen til at kontakte klubben.

U15 Drenge

U15 drengene er en stor trup fyldt med friske, søde og sjove drenge, der er vilde med at spille håndbold. Alle er velkommen uanset niveau.

U17 Piger

Vi har i øjeblikket ikke nok spillere til at danne et hold, men hvis du gerne vil i gang, er du meget velkommen til at kontakte klubben.

U17 drenge

Vores U17 drenge træner sammen med herresenior. Du kan læse meget mere om træningstider m.m. herunder.